Turvallisuusohjeistus

(Päivitetty 10.5.2021)

Esittävän taiteen kollektiivi Kaukasus on sitoutunut kansalliseen esittävän taiteen yhteislinjaukseen yleisöturvallisuudesta, joihin voit tutustua Suomen Teatterit ry:n sivuilla. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että työryhmän terveyden. Linjaukset koskevat myös Vantaan Poikateatteria sekä Mikkelin Poika- ja Tyttöteattereita.

 

Olemme koostaneet ajantasaiset ja jatkuvasti päivittyvät ohjeet tälle sivustolle. Seuraamme tilannetta ja uusia suosituksia aktiivisesti. 

 

----

Yleisöturvallisuus

 

Kaukasuksen esitysten yleisömäärä rajoitetaan 40 henkeen / näytös.

 


 

Työryhmän ja henkilöstön perehdytys

 

Työryhmä ja asiakaspalvelutehtävien henkilöstö on perehdytetty uusiin ohjeistuksiin perusteellisesti, ja he ovat sitoutuneet noudattamaan annettuja turvaohjeistuksia. 

 

Ensiaputilanteita varten ensiapulaukkuihin on lisätty suu-nenäsuojaimia sekä suojakäsineet auttajalle ja autettavalle.

 

Yleisöohjeistus

Kaukasus noudattaa selkeää viestintää sekä etukäteen että paikan päällä, jotta sinulla olisi turvallinen olo saapua esitykseen.

 

Helpoimmin vältät lähikontaktit tekemällä lippuostokset lipunmyynnin verkkokaupassa. Ovilipunmyynnissä suosimme korttimaksua hygieniasyistä. 

 

Lippuja varatessasi tai ostaessasi kysymme yhteystietosi. Poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä katsomossa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut.

 

Saavuthan teatteriin vain, jos olet terve. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin. Tarvittaessa voit vaihtaa pääsyliput maksutta toiseen esitykseen sähköpostitse liput@kaukasus.fi tai soittamalla numeroon 050 512 3113.

 

Toivomme, että katsojat käyttävät kasvomaskeja. Varauduthan ottamaan mukaasi oman kasvomaskin.

Otetaan tilaa itsellemme ja annetaan sitä toisillemme. Pidetään puolin ja toisin tarvittavat turvavälit, vähintään metri.

 

Yleisö päästetään katsomoon 30 minuuttia ennen näytöksen alkua tai heti kun se on mahdollista. 

 

Otamme katsomoihimme vain rajoitetun määrän katsojia, jotta voimme mahdollistaa turvavälit. Paikan päällä työryhmämme opastaa sinut paikallesi. Jos sinulla on erityistarpeita kerrothan meille paikan päälle saavuttuasi. Suosittelemme, että päällysvaatteet otetaan mukaan katsomoon.

 

Koronavilkku-sovellus toimii bluetoothin avulla. Jos olet laittanut mobiililaitteesi lentokonetilaan, tarkistathan laitteen asetuksista, että bluetooth on edelleen päällä ja laitat sen tarvittaessa uudelleen päälle.

 

Noudatetaan erityisen hyvää käsihygieniaa. Desinfioi kädet heti saapuessasi esitykseen. Muista pestä kädet huolellisesti wc-tiloissa ja käytä käsidesiä. Yski tai aivasta nenäliinaan tai hihaasi.

 

Vältäthän voimakkaita hajusteita. Ne voivat aiheuttaa muissa katsojissa hengitystieoireita, kuten aivastelua.

 

Työryhmämme käyttää kasvomaskeja ja käsineitä asiakspalvelutilanteissa. Olemme sitoutuneet tehostettuun käsihygieniaan.

 

Kiinnitämme erityistä huomiota siisteyteen Työterveyslaitoksen siivousohjeiden mukaan ja puhdistamme pintoja tehostetusti. Huomioimme erityisesti ovenkahvat, pöytätasot, hanat ja kaiteet. Vältäthän pintojen turhaa koskettelua.

 

Jos tunnet itsesi sairaaksi teatterikäyntisi jälkeen, voit arvioida oireesi omaolo.fi-sivustolla. Noudata terveysviranomaisten ohjeita, jotka löytyvät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta.